Alemana stadtransformator voor omzettersHoe onzuiverheden effectief te verwijderen?

  • vrijgavetijd:2022-07-04 00:02:35
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:287
  • Korte omschrijving:

    Alemana stad,Droge transformatorExploitatie van transformatoren met olieonderdompelingAlemana stadNadat de transformator lange tijd i

Artikel inhoud

Droge transformator

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Alemana stadNadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant,Alemana stadHoeveel is de prijs van 250kVA box transformator, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Mymensingh.Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator,Alemana stadKan olie ondergedompelde transformatoren worden gelegen ondergronds, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Alemana stadtransformator voor omzettersHoe onzuiverheden effectief te verwijderen?



Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten,Alemana stadProductieproces van olie ondergedompelde transformator, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

KredietgarantieExploitatie van gesmolten transformator

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.


Alemana stadtransformator voor omzettersHoe onzuiverheden effectief te verwijderen?



Fabrikant van transformatoren

nieuw product(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Alemana stadDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

AlemanastadOverige productinformatie
  • Fort WorthMobiel hydraulisch hefplatformHoe de duurzaamheid van de levensduur te verbeteren?

    Fort WorthMobiel hydraulisch hefplatformHoe de duurzaamheid van de levensduur te verbeteren?

  • Fort Worth4 meterAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:

    Fort Worth4 meterAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbeteren:

  • Fort WorthHydraulisch hefplatform voor ladenKwaliteitsinspectiemethode:

    Fort WorthHydraulisch hefplatform voor ladenKwaliteitsinspectiemethode:

  • Fort WorthHydraulisch mobiel type instapkasRoestwerende onderhoudscoating roestwerende olie

    Fort WorthHydraulisch mobiel type instapkasRoestwerende onderhoudscoating roestwerende olie

  • Leon.Mobiele hydraulische instapbrugBetekenis van verontreinigingsbeheersing

    Leon.Mobiele hydraulische instapbrugBetekenis van verontreinigingsbeheersing

  • Hildesheim.kgmAangepaste geleiderailliftWaar moet je op letten bij het gebruik?

    Hildesheim.kgmAangepaste geleiderailliftWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • Austin.Kleine lift op de tweede verdiepingOnderzoeksrapport over de bedrijfssituatie in de sector en

    Austin.Kleine lift op de tweede verdiepingOnderzoeksrapport over de bedrijfssituatie in de sector en

  • Den HaagDubbel vork hydraulisch hefplatformDe belangrijkste stijlkenmerken:

    Den HaagDubbel vork hydraulisch hefplatformDe belangrijkste stijlkenmerken:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!